Afișez 1 - 24 din 2816 rezultate

Set experimente – Cristal si dinozaur (Stegosaur)

Prețul inițial a fost: 72,00 lei.Prețul curent este: 63,36 lei.

Joc de logica – Piramida Kanoodle®

Prețul inițial a fost: 149,00 lei.Prețul curent este: 131,12 lei.

Set STEM – Robotelul Botley 2.0

Prețul inițial a fost: 578,00 lei.Prețul curent este: 508,64 lei.

Joc de codare – Aventurile unicornului Skye

Prețul inițial a fost: 358,00 lei.Prețul curent este: 315,04 lei.

Joc de logica STEM – Tumble Trax

Prețul inițial a fost: 181,00 lei.Prețul curent este: 159,28 lei.

Set experimente deluxe – Cristale si dinozauri

Prețul inițial a fost: 128,00 lei.Prețul curent este: 112,64 lei.

Unstable Unicorns

Prețul inițial a fost: 119,90 lei.Prețul curent este: 94,72 lei.

Spicy RO – joc de petrecere

Prețul inițial a fost: 75,90 lei.Prețul curent este: 59,96 lei.

Joc de carti Djeco Animomix

Prețul inițial a fost: 44,90 lei.Prețul curent este: 39,51 lei.

Joc de carti Djeco Toddler Little Match

Prețul inițial a fost: 60,90 lei.Prețul curent este: 53,59 lei.

Joc de carti Djeco Kotakote

Prețul inițial a fost: 60,90 lei.Prețul curent este: 53,59 lei.

Joc de carti Djeco Toddler Little Mime

Prețul inițial a fost: 53,90 lei.Prețul curent este: 47,43 lei.

Joc de carti Djeco Mini Mistigri, printesele Tinyly

Prețul inițial a fost: 36,90 lei.Prețul curent este: 32,47 lei.

Joc cu carti Djeco, Motamo Junior

Prețul inițial a fost: 44,90 lei.Prețul curent este: 39,51 lei.

Joc de carti Djeco Mini Meli-Melo, printesele Tinyly

Prețul inițial a fost: 48,90 lei.Prețul curent este: 43,03 lei.

❤️Just-Toys.ro – Catalog de Jucării și Jocuri pentru Copii și Bebeluși

Jucăriile ne-au fascinat încă din cele mai vechi timpuri. Acestea ne-au rămas în memorie chiar și după zeci de ani. O singură imagine cu o jucărie ne poate declanșa amintiri de care uneori nici nu suntem conștienți că le purtăm cu noi.

Pentru a le oferi părinților și celor interesați cele mai moderne, sigure și atractive jucării am adunat pe aceeași platformă un număr ridicat de branduri de jucării. Astfel putem redirecționa clienții interesați de produse aparținând unei game variate și diversificate de jucării către magazinele online favorite.

Cu toții știm cât de importantă este jucăria potrivită pentru dezvoltarea și bucuria copiilor noștri. Catalogul de jucării pentru copii este o resursă utilă pentru a găsi cele mai potrivite opțiuni, indiferent de vârsta sau preferințele micuților.

Catalogul oferă o gamă variată de jucării, acoperind diferite categorii precum jocuri de construcție, jocuri educative, păpuși, mașinuțe și multe altele. Astfel, puteți explora o varietate de opțiuni și alege jucăriile care corespund cel mai bine intereselor și nevoilor copilului dumneavoastră:

Jocuri cu cărți – vezi produse

În această categorie de produse vei găsi cărți de joc pentru cei mici. Mai știi cât de mult ne fascinau jocurile de cărți la vremea inocenței? Oferă aceeași bucurie copilului tău!

Jocuri de familie – vezi produse

Aici vei găsi jocuri la care poate participa întreaga familie pentru că lucrurile bune se fac numai împreună și în armonie. Un copil fericit crește într-o familie fericită care îi oferă cea mai frumoasă copilărie și se coboară la nivelul său.

Jocuri de îndemânare – vezi produse

Jocurile de îndemânare nu numai ca sunt provocatoare și îl împing pe cel mic să se autodepășească, dar îl ajută să fie din ce în ce mai abil. Funcțiile sale motrice, de finețe sunt încurajate și ajutate să se dezvolte.

Jocuri de memorie – vezi produse

Dacă vrei să îl ajuți pe cel mic să aibă o memorie sclipitoare, de elefant am putea spune pe un ton amuzant, îi aduci în față jocuri de memorie. Acestea îl ajută să memoreze, să se concentreze, să analizeze și să își crească IQ-ul într-un mod distractiv.

Jocuri de societate – vezi produse

Jocurile de societate sunt interesante și incitante atât pentru copii, cât și pentru adulți. Astfel cel mic va învăța valoarea muncii în echipă și va aprecia colaborarea.

Jocuri magnetice – vezi produse

Jocurile magnetice i-au fascinat pe copii încă din cele mai vechi timpuri deoarece la acea vârstă fragedă nu înțeleg magia din spatele forței magnetice. Aceasta pare ceva misterios, dificil de înțeles și îi fascinează pe cei mici.

Jucării Montessori – vezi produse

Jucăriile Montessori sunt unele dintre cele mai apreciate tipuri de jucării deoarece sunt distractive, provocatoare mental și îi ajută pe cei mici să învețe într-un mod cât mai facil.

Jucării educative – vezi produse

Jucăriile educative sunt cele care îl ajută pe cel mic să descopere lumea și să înțeleagă cum funcționează într-un mod cât mai distractiv.

Jucării interactive – vezi produse

Copiii au nevoie de o mulțime de stimuli tactili, auditivi și vizuali pentru a învăța. De aceea, cu cât îl ajuți mai mult, cu atât va descoperi mai ușor, mai rapid bucuriile lumii înconjurătoare.

Jucării LEGO – vezi produse

Jucăriile LEGO sunt faimoase deoarece ajută copiii să-și dezvolte abilitățile motrice, de finețe, de îndemânare, dar mai ales creativitatea și imaginația. Pe câți dintre noi nu ne-au fascinat piesele de LEGO când eram mici?

Păpuși și accesorii – vezi produse

Fetițele sunt de obicei pasionate de păpuși pentru că își doresc să ajungă mari mai repede și să o copieze pe mami. Ajut-o să devină mai creativă având grijă de păpușile sale!

De ce copiii au nevoie de jocuri și jucării?

Joaca dincolo de faptul că e distractivă, joaca este o treabă serioasă pentru copii, fiind importantă în dezvoltarea lor. De la jocurile clasice de grup și până la jucăriile educative, toate formele de joacă îmbogățesc creierul copiilor și viața acestora din prezent și de mai târziu.

Studiile arată că joaca cu jocuri și jucării, cu părinții sau alți copii, este cheia în dezvoltarea creierului, corpului armonios și a interacțiunilor sociale – toate fiind aspecte importante.

Învățarea este cel mai bine stimulată prin satisfacerea dorinței naturale a copilului de a se juca.

Care sunt beneficiile jocurilor interactive pentru copii?

Bucuria reciprocă și interacțiunea unu-la unu care are loc în timpul jocului pot diminua alte emoții negative ale copiilor, de exemplu stresul de a merge la școală sau gradiniță.

Jocurile interactive, jocurile de indemanare, jocurile de sortare sunt instrumente puternice de invățare. Astfel sunt ocazie de a învăța abilități noi, de a acumula cunoștințe noi, comportamente și atitudini diferite, de a explora și reacționa diferit.

În cadrul acestor tipuri de jocuri participă mai mulți parteneri sau se schimbă partenerii pentru a rezolva diverse sarcini. Oferă oportunitatea de a experimenta, a greși dar a încerca din nou până la reușită și de a primi ajutor.

Cu ce ajută jocurile educative pentru copii?

Pe lângă stimularea sănătății și dezvoltării copilului, jocurile contribuie la construirea de relații sigure, stabile și încurajatoare, care contribuie la construirea rezistenței socio-emoționale.

În plus cultivă:
-Motivația de a învăța
-Percepția și coordonarea
-Gandirea și rezolvarea de probleme
-Dorința de cunoaștere
-Stima de sine
-Relațiile sociale
-Cultivarea valorilor

Oferă-le copiilor suficiente oportunități de joc și joacă, pentru a crește curioși, creativi și sănătoși, devenind adulti echipați cu tot ceea ce au nevoie în viață.

Jocurile si jucăriile ieftine pentru copii sunt la fel de bune?

Majoritatea magazinelor fizice sau online oferă opțiuni de jucării pentru orice buget. Încât nu este cazul să faci gaură în bugetul familiei pentru a face o surpriză celor mici. Mai degrabă fii atent la ce abilități vrei să cultivi sau de ce anume este interesat și apoi decide ce anume să cumperi. Calitate nu înseamnă întotdeauna scump, ci materiale care se deterioreaza mai greu și sunt rezistente.

Nu te îngrijora, cel mic nu va ști că acea jucărie era ediție limitată sau ca aparține de anumit brand. Celor mici le place să rupă, să desfacă, să exploreze. Și din acest punct de vedere, jucăriile ieftine pot fi mai potrivite.