toys blog 4

Jucăriile ne-au fascinat încă din cele mai vechi timpuri. Acestea ne-au rămas în memorie chiar și după zeci de ani. O singură imagine cu o jucărie ne poate declanșa amintiri de care uneori nici nu suntem conștienți că le purtăm cu noi.

Am ales să ne implicăm în lumea jucăriilor de pe piața românească și să devenim un nume sonor deoarece credem într-o lume a lucrului bine făcut, a calității și a orientării către client.

Pentru a le oferi părinților și celor interesați cele mai moderne, sigure și atractive jucării am adunat pe aceeași platformă un număr ridicat de magazine online de jucării. Astfel putem redirecționa clienții interesați de produse aparținând unei game variate și diversificate de jucării către magazinele online favorite.

Suntem un partener de încredere, implicat și asumat în ajutarea clienților noștri să găsească rapid cea mai frumoasă sau potrivită jucărie pentru copilul său.

Ne mândrim cu o listă stufoasă de branduri în portofoliu și nume sonore precum LEGO, Lorelli sau Zazu kids. Livrăm bucurie la colet în orice colț al țării și ne dorim ca fiecare jucărie să ofere copilului care o va primi doza maxim posibilă de bucurie. De aceea, motto-ul nostru este „Bucurii pentru copii”. Fiecare jucărie are drept scop să fascineze, să stârnească imaginația și curiozitatea, să incite, dar mai ales, să aducă un zâmbet pe fața celui mic.

Valorile noastre sunt următoarele:
– Produse de calitate
– Profesionalism
– Respect pentru client
– Empatie

toys blog 9
toys blog 1

Dorim să facem copilăria copiilor mai frumoasă, mai veselă, presărată cu zâmbete și râsete.

Facem tot posibilul pentru a păstra inocența copiilor și a le oferi o copilărie lipsită de griji, dar mai ales, plină de joc și joacă.

Garantăm pentru fiecare jucărie comercializată.

Pentru mai multe informații, te așteptăm sa ne contactezi la adresa:

contact@just-toys.ro