Idei jocuri pentru copilul tau, Idei jocuri pentru fetite, Idei jucarii pentru copilul tau, Idei jucarii pentru fetite, Noutati jocuri si jucarii, Sfaturi utile pentru parinti

5 jocuri și jucării fete care nu se demodează niciodată

5 jocuri și jucării fete care nu se demodează niciodată

Ați căutat idei de jocuri și jucării fete? Diferențierea jocurilor și jucăriilor în funcție de gen este o temă controversată și există multe opinii diferite cu privire la acest subiect. În trecut, jocurile erau adesea create și comercializate pentru un anumit gen, dar în ultimii ani, tendința este de a crea jocuri universale, care sunt potrivite pentru toate genurile, fiind deopotrivă considerate jucării fete și jucării băieți.

În general, jocurile care sunt considerate „pentru fete” se concentrează adesea pe activități asociate cu stereotipurile de gen feminine, cum ar fi îmbrăcarea, machiajul, gătitul, shopping-ul și moda. Pe de altă parte, jocurile „pentru băieți” se concentrează adesea pe activități asociate cu stereotipurile masculine, cum ar fi sportul, aventurile, lupta, cursa și jocurile de strategie.

4 jocuri fete 10 ani pentru toți copiii curioși

Cu toate acestea, este important de subliniat faptul că aceste stereotipuri nu sunt universale și nu sunt corecte. În realitate, nu există nicio activitate care să fie exclusiv pentru un anumit gen și copiii ar trebui să aibă libertatea de a explora interesele și activitățile care le plac, fără a fi limitați de stereotipuri de gen. Jocurile ar trebui să fie în primul rând distractive și educative, indiferent de genul jucătorilor.

Descoperă 5 jocuri și jucării fete care nu se vor demoda niciodată!

Jocuri cu păpuși

Jocurile cu păpuși vor rămâne întotdeauna printre preferatele fetelor. De ce? Pentru că jucându-se cu ele, fetițele nu doar că mimează situații sociale, ci reușesc să se descopere pe ele însele. Mai mult decât atât, se pot pune în pielea mămicilor. De exemplu, Centrul de îngrijire pentru păpuși Smoby Baby le arată ce înseamnă să ai grijă de un bebeluș, cum să îi dea de mâncare și să îi fie mereu alături.

Jocuri de îmbrăcat personaje

Spre exemplu, o păpușă de îmbrăcat le va aduce nenumărate momente de distracție, întrucât outfit-ul acesteia poate fi mereu actualizat și realizat diferit. Fetițele sunt încă de mici pasionate de modă și fashion, motiv pentru care o astfel de păpușă le va atrage atenția din prima clipă. Alegându-i hainele preferate, asortându-le și schimbându-le, își dezvoltă creativitatea și simțul estetic.

Jocuri de gătit

O bucătărie în miniatură va fi o adevărată surpriză pentru fetițele pasionate de gătit, care acum au ocazia să se distreze în siguranță cu toate ustensilele și aparatele cu care în mod normal nu ar avea voie să interacționeze. Simulând aceaste situații sociale, fetițele vor învăța care sunt ustensilele dintr-o bucătărie, la ce se folosesc și cum se folosesc, în deplină siguranță și distrându-se la maximum. Este unul dintre cele mai iubite jucării fete de pe piață.

Jocuri cu și despre machiaj

Într-adevăr, machiajul nu este pentru fetițele mici, dar cu siguranță acestea sunt deosebit de interesate de acest aspect. Prin urmare, un set de machiaj din lemn este alegerea potrivită pentru micuțele curioase. Se vor distra la maximum descoperind culori, forme și noi texturi, bucurându-se de faptul că au acces la aceste jocuri cu machiaj.

Jocuri cu nisip

Jocurile cu nisip kinetic reprezintă o altă alternativă grozavă de distracție și amuzament. Putându-i da formele dorite, stimulând imaginația și creativitatea, aceste jocuri pot fi întrebuințate în nenumărate moduri. Copiii nu se vor plictisi niciodată de ele. De asemenea, multe fetițe folosesc nisipul pentru jocurile de gătit, venind astfel perfect în completarea celorlalte plăceri de joc pe care fetițele le au!

Portofoliul de jucării pentru copii este compus din produse de cea mai înaltă calitate ale celor mai renumite branduri de la nivel internațional: Noriel, Lego, Lorelli, Zazu Kids, etc. Motto-ul nostru este: ”Bucurii pentru copii” și suntem animați de valorile noastre pe care le promovăm permanent: profesionalism, produse de calitate, respect pentru client și empatie.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 1 =