Jocuri pentru baieti, Jocuri pentru bebelusul tau, Jocuri pentru copilul tau, Jocuri pentru familia ta, Jocuri pentru fetite, Jucarii pentru bebelusul tau, Jucarii pentru copilul tau, Noutati jocuri si jucarii, Sfaturi utile pentru parinti

Top 6 idei – Jucării atractive pentru copilul tău

Jucării atractive pe care le vrei pentru copilul tău

Copiii iubesc să se joace, iubesc să aibă la dispoziție tot felul de jucării atractive, forme și culori, texturi și dimensiuni. Prin joc, ei nu doar că petrec timp distrându-se, dar descoperă și lumea din jurul lor. Cu alte cuvinte, jucăriile sunt necesare pentru dezvoltarea normală a copiilor, deoarece pot să le stimuleze dezvoltarea atât fizică, cât și cognitiv-emoțională.

Dincolo de toate acestea, valența jucăriilor pentru copii este nu doar educațională, ci și una care mizează pe distracție și distragerea atenției. Creșterea unui copil este o perioadă minunată, fără niciun dubiu, dar cu siguranță este și deosebit de solicitantă și provocatoare. Alegând să îi oferi jucării, îți oferi prilejul de a mai lua o pauză și de a-ți face ordine și liniște în gânduri.

Joc în 2: ce se mai joacă micuții de astăzi?

Descoperă câteva jucării atractive pe care copilul tău le va adora.

Qmini – Salteluță interactivă

Această salteluță interactivă îi va oferi bebelușului tău clipe de neuitat, în timp ce se distrează și descoperă lumea din jur. Jucării zornăitoare, jucărie de dentiție și jucării din material moale: pe scurt, tot ce îi trebuie pentru a petrece clipe de neuitat în minunatul univers al jocului. Pe de altă parte, salteluța încurajează dezvoltarea fizică, emoțională, cognitivă, senzorială a lui bebe.

Baby Einstein – Jucărie muzicală de lemn

Copii adoră jucăriile muzicale, pentru că încă de mici sunt adevărați și renumiți artiști. Această jucărie nu doar că este sigură, fiind realizată din lemn, dar îl va introduce pe micuț într-o magică și efervescentă lume a sunetelor și muzicii. Partiturile muzicale îi vor ajuta să își dezvolte mai multe simțuri, printre care cel al ritmului, măsurii și cadenței, fiind fascinat de ceea ce va auzi.

Top 5 idei – Jucării și jocuri educative pentru copii în 2023

Pietre educative – Albine numerice

O splendidă jucărie educativă, care îl va introduce pe micuț în lumea cifrelor, îndrumat de niște drăgălașe albinuțe. Pietricelele educative pot fi folosite pentru joc în numeroase contexte, fiind extrem de drăgălașe și cu design copilăros. Cu ele, micuțul poate învăța să recunoască cifre sau chiar să numere. Rezistente, design-ul acestora nu se estompează în timp.

noriel.ro%20

Fisher-Price – Tablă magnetică pentru copii

Această tablă magnetică este ideală pentru copiii cărora le place să deseneze, să scrie și să facă tot felul de forme și imagini. Nu doar că micuțul va fi încântat că poate oricând să deseneze și nu mai este necesar să schimbe foi, dar eviți posibilitatea ca acesta să deseneze sau să scrie pe pereții din casă. Produsul include și 10 coli cu imagini pentru colorat, marker, și gumă de șters.

Labirint din lemn – Jucărie educativă

Jucăriile educative sub esențiale pentru a stimula dezvoltarea optimă a copiilor. Acest labirint din lemn este foarte eficient când vine vorba de dezvoltarea abilităților motorii, cum ar fi spre exemplu coordonarea mână-ochi, memoria spațială, concentrarea și menținerea atenției. Pe de altă parte, este o jucărie sigură, fiind realizată din lemn, extrem de drăgălașă și atractivă.

Covoraș educativ Robby

Covorașele educative reprezintă o alegere foarte populară în rândul părinților. Adevărate centre educaționale pentru copii, locuri de joacă pline de culoare, în care bebe se joacă în siguranță și fără probleme. Asigură stimularea senzorială de care are nevoie – fizică și cognitivă – pentru a își consolida abilitățile și deprinderile, în concordanță cu necesitățile vârstei.

Prin joc, copiii nu doar că se distrează, dar descoperă și o lume plină de aventuri. Iar copiii și cei mai mici dintre cei mici sunt adevărați aventurieri, mereu pregătiți să meargă în expediții de recunoaștere. Jucăriile, în acest sens, reprezintă vectori cu ajutorul cărora ei nu doar că își fundamentează abilitățile fizice și cognitive, ci descoperă, încet și sigur, lumea din jur.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 4 =