Afișez toate cele 7 rezultate

Dacă te-ai minunat vreodată de cât de concentrat este un copil care încearcă să prindă o minge din aer sau când învârte un cub, știi deja că timpul de joacă nu este doar despre distracție și jocuri. Anii copilăriei sunt și anii în care fiecare copil învață, își dezvoltă gândirea, personalitatea, creativitatea, dar și îndemânarea.

Noi, părinții, avem sarcina de a-i ajuta să-și dezvolte cât mai multe abilități, ca să le fie mai ușor pe viitor, așa că este foarte bine să transformăm timpul de joacă al copilului într-o modalitate excelentă prin care să i se sporească atenția la detalii, creativitatea, precizia și motricitatea.

De ce e bine să alegi jocuri de indemanare pentru copii?

Orice joc de indemanare este minunat pentru că, pe lângă faptul că-i distrează pe cei mici, îi ajută și să-și dezvolte abilitățile de îndemânare, iar acest lucru contribuie la independența lor în viață. Un copil îndemânatic va fi un adult puternic, descurcăreț și încrezător în el, dar și în abilitățile proprii. Și orice părinte își dorește asta pentru copilul lui. Chiar și cei mai mici se pot bucura de un joc indemanare lemn, deoarece acesta este foarte bine finisat si vopsit cu lacuri non-toxice, ceea ce-l face sigur și pentru ei.

În plus, aceste jocuri de indemanare si logica mențin captivată atenția copiilor și îi ajută să fie mai concentrați, o calitate foarte importanta atât în activitatea școlară, cât și în multe situații pe care le întâlnesc zi de zi. De asemenea, acestea dezvoltă latura creativă și contribuie la dezvoltarea aptitudinilor de auto-exprimare și de relaționare, deoarece cei mici se bucură de ele în compania prietenilor sau a membrilor familiei.

Cu ce jocuri de indemanare te putem ajuta?

La Just Toys găsești o mulțime de jocuri de indemanare pentru copii, cu vârste cuprinse între 2 și 10 ani, care să dezvolte armonios mișcările motrice fine și coordonarea mână-ochi, precum o face, spre exemplu, un joc de indemânare cu bile și asociere culori.

Pe lângă aceste jucarii de îndemânare ale abilitătilor motrice, pe Just Toys găsești și jocuri de indemanare logice, care să le stârnească imaginația celor mici și să le pună mintea la contribuție. Acest tip de jocuri sunt foarte distractive, dar ajută și la dezvoltarea inteligenței, a gândirii rapide, a calmului și a atentiei.

Fie că este vorba de jocuri de logică și perspicacitate sau jocuri de logică matematică, în catalogul Just Toys ai de unde alege, așa că te așteptăm oricând să te folosești de tot ce ai nevoie să-l ajuți pe micuțul tău să-și formeze o personalitate frumoasă pentru viitor.