Afișez toate cele 21 de rezultate

Marionete Montessori

41,00 lei

Giro Puzzle Montessori

41,00 lei

Inteligența poate fi stimulată încă din copilărie, prin joacă. Aceasta nu este doar o formă de recreere, ci și o modalitate prin care copilul este intens pregătit pentru viață.

Știm asta și trebuie să-i ajutăm pe cei mici, încă de la vârste fragede, oferindu-le jocuri de memorie si inteligenta care să le antreneze mintea, astfel încât să fie dezvoltată armonios și să funcționeze la capacitate maximă.

În acest sens, avem o categorie întreagă de jocuri inteligente pentru copii isteți, care urmăresc dezvoltarea inteligenței naturale, dar și jocuri inteligenta emotionala.

De ce e bine să alegi jocuri de inteligenta pentru copilul tău?

Daca privim în natură, vedem cum puii animalelor se antrenează luptându-se, sub formă de joacă, pentru a fi pregătiți să supraviețuiască la maturitate. Tot prin joacă, și ai noștri copiii se antrenează pentru a fi pregătiți să înfrunte provocările viitoare și învață să fie oameni mari.

Copii iubesc să se joace și să se distreze. Prin momentele distractive, cei mici percep lumea din jur, caută răspunsuri și găsesc soluții, iar jocurile care le dezvoltă inteligența sunt create după această realitate, ca să ajungă mai ușor la cei mici și să-i facă să înțeleagă cum funcționează lumea din jurul lor.

Știm că învățarea este cel mai bine stimulată prin satisfacerea dorinței naturale a copilului de a se juca. Orice joc de inteligenta are rolul, per total, de a modela armonios dezvoltarea cognitiva a unui copil, dar și de a-i dezvolta intelectul.

Cu ce jocuri de inteligenta te putem ajuta?

În catalogul Just Toys sunt expuse numeroase jocuri din lemn inteligente, jocuri inteligenta emotionala, de societate, educaționale sau interactive, potrivite pentru vârste diferite.

Așadar, ești în căutarea unor jocuri de inteligenta pentru copii 2-3 ani, care să-i ajute să identifice animalele sau a unor jocuri de inteligenta pentru copii 3-4 ani, care-i învață într-un mod distractiv părțile corpului?

Îți dorești jocuri de inteligenta copii 4-5 ani, care le formeaza acestora abilitățile de rezolvare a problemelor? La noi le găsești oricând pe acestea, dar și multe alte jocuri pentru copii inteligenti, realizate din materiale de foarte bună calitate, produse de firme renumite care au experiență în acest segment.