Afișez toate cele 24 de rezultate

Set de 29 de magneti din spuma – Animale de la Zoo

Prețul inițial a fost: 39,00 lei.Prețul curent este: 25,35 lei.

Set de magneti

31,00 lei

Numere magnetice

63,00 lei

Tabla magnetica

61,00 lei

ABC – Joc magnetic

90,00 lei

Cifre si litere magnetice

112,00 lei

Indiferent dacă vorbim de clasicele cifre și litere magnetice așezate pe o tablă sau jocuri de construcție cu diverse nivele de dificultate, copiii se vor îndrăgosti incontestabil de orice joc magnetic copii pe care-l găsești în catalogul Just Toys.

De ce să alegi jocuri magnetice pentru copii?

Fiecare joc cu magneti reușește, cu succes, să-i încurajeze pe cei mici să fie curioși, să pună întrebări, să-și folosească imaginația, să colaboreze și să găsească soluții la toate situațiile întâmpinate.

Acestea, pe lângă faptul că sunt foarte distractive pentru copilul tău, contribuie enorm la creșterea armonioasă a celui mic, pentru că îl ajută să-și antreneze memoria, să-și dezvolte imaginația, creativitatea, comunicarea, dar și numeroase abilități, precum cele motorii fine sau coordonarea ochi-mână.

Cu ce jocuri magnetice te putem ajuta?

Dacă ești în căutarea vreunui joc magnetic Noriel, sau din alte brand-uri precum Egmont, Fiesta Crafts, Hand2Mind, la noi în catalog le găsești. Avem jocuri potrivite pentru copiii de toate vârstele, care să-i ajute pe cei mici să se joace și să învețe în același timp.

Copilul tău este pasionat de pescuit?

În catalogul Just Toys găsești, cu siguranță, un joc de pescuit magnetic care-l va face fericit pe micuțul tău. Îi place să construiască? Atunci un joc de constructie magnetic îi va dezvolta abilitățile cognitive și vederea în spațiu. Un astfel de joc piese magnetice este foarte bun și pentru a-l ajuta pe copil să învețe formele geometrice.

Un joc cu bile magnetice îi dezvoltă copilului tău imaginația, creativitatea și capacitatea de concentrare.

Pentru acest joc bile magnetice micuțul tău are nevoie să fie răbdător și ambițios pentru a-l câștiga. Pentru a-i dezvolta și mai mult celui mic spiritul competitiv, un joc darts magnetic este o alegere care-i va fi plac.

După cum vezi, opțiuni avem destule, așa că te invităm să descoperi oferta de jocuri magnetice realizate de partenerii noștri și să alegi cele mai potrivite produse pentru copilul tău.

Fiecare joc cu magneti pentru copii expus în catalogul nostru este produs din materiale sigure pentru cei mici, astfel încât să-ți livrăm doar jucării de cea mai bună calitate.