Afișez 1 - 24 din 87 de rezultate

De ce sa alegem jocuri puzzle?

Jocurile de puzzle sunt probabil cel mai bun exemplu de jocuri logice care ajută la dezvoltarea anumitor abilități, în raport cu nivelul de vârstă. Acestea stimulează creativitatea, imaginația și gândirea matematică, raționamentul logic și capacitatea de a urma o schemă prestabilită.

Puzzle-urile sunt jucării ideale pentru a dezvolta abilitățile de rezolvare a problemelor și de coordonare ochi-mână. Alege puzzle-uri cu piese mari, colorate și ușor de manevrat. Există o varietate de puzzle-uri disponibile, de la cele cu animale sau forme simple, până la cele cu personaje din desene animate preferate.

Cum ajuta jocurile puzzle la dezvoltarea copilului?

Jocurile puzzle sunt alegerile ideale când vine vorba de jocuri educative pentru copii. Acestea nu doar că stimulează imaginația, creativitatea și capacitatea de înțelegere și examinare a copiilor, ci și inteligența emoțională, schematizarea și capacitatea de a gândi în avans anumiți pași. El va învăța cum să fie atent la detalii, gândind analitic și etapizat. Pe de altă parte, va fi nevoit să respecte o anumită schemă, ceea ce îl va obișnui cu regulile impuse.

Care sunt cele mai interesante jocuri puzzle?

Primul meu puzzle fermă

Acest puzzle cu animăluțe de la fermă este confecționat din lemn, din grijă atât pentru micuț, cât și pentru mediul înconjurător. În timp ce încearcă să asambleze piesele pentru a obține o imagine finală, copilul își dezvoltă abilitățile de coordonare, creativitatea și imaginația.

Cutie cu puzzle din lemn Paw Patrol

Cutia cu puzzle din lemn Patrula Cățelușilor, care conține 30 de piese, este perfectă pentru cei cărora le plac desenele animate și vor să aibă un puzzle cu personajele lor preferate. Realizate din lemn, acestea sunt sigure, iar asamblarea puzzle-ului le stimulează gândirea analitică.

Puzzle mozaic Geo

Acest puzzle mozaic este perfect atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. Piesele colorate, sigure de folosit (sunt realizate din lemn), se îmbină pentru a obține forma unui minunat castel.

Puzzle Dino & Minnie

Acest puzzle cu personaje din desene animate este perfect pentru fetițele care iubesc desenele Disney. Este alcătuit din 40 de piese și va asigura momente nenumărate de distracție a fetiței!