Afișez 1 - 24 din 29 de rezultate

Figurina ursulet de agatat, Haba

69,00 lei

Cub senzorial broscuta magica, Haba

91,08 lei

Stivuitor urs polar, PolarB Viga

45,08 lei

Stivuitor broscuta

50,60 lei

Jucarie Winfun – floare de apa

46,55 lei

Sortator de forme Arca lui Noe JUMINI

115,80 lei

Dacă vrei să îi oferi o bucurie, dar și un îndrumar pentru a descoperi lumea înconjurătoare mai rapid, ai putea să îi cumperi celui mic o jucărie interactivă. Mai ales, în perioada de bebeluș are nevoie de stimuli pentru a-și ține mintea ocupată și a se focusa pe un singur lucru.

Care sunt cele mai bune idei de jucarii interactive pentru bebelusi?

Există multe jucarii populare, clasice, foarte căutate de public. Varietatea în materie de jucarii îți permite să faci alegeri inedite și să experimentezi diverse jucarii interactive. Rămâne doar să alegi jucariile cele mai originale care sunt pe gustul tău pentru a te distra, dar și pentru a te dezvolta.

De ce sa alegi jucariile interactive pentru bebelusi?

Jucariile de colaborare pot fi distractive și interactive, dar și o modalitate excelentă de a învăța abilități importante de viață într-un mod plăcut și distractiv.

Prin joc, bebelusii se distrează în timp ce își fundamentează aptitudinile fizice și emoționale. Stimulii primiți prin intermediul jocului sunt necesari pentru ca aceștia să se dezvolte optim, în concordanță cu necesitățile aferente vârstei.

Cum ajuta jucariile interactive in dezvoltarea bebelusului?

Specialiștii în educație recomandă părinților să ofere bebelusilor jucarii interactive și distractive, care pot să le dezvolte creativitatea și mobilitatea. Astfel de jucarii pentru bebelusi poți găsi pe Just Toys.