Idei jocuri pentru baieti, Idei jocuri pentru bebelusul tau, Idei jocuri pentru copilul tau, Idei jocuri pentru familia ta, Idei jocuri pentru fetite, Idei jucarii pentru bebelusul tau, Idei jucarii pentru copilul tau, Noutati jocuri si jucarii, Sfaturi utile pentru parinti

Top tendințe 2024 în materie de jucării și jocuri pentru copii

TOP tendințe 2023 în materie de jucării și jocuri pentru copii

Într-o lume în continuă evoluție tehnologică, este important să fim mereu la curent cu cele mai noi tendințe în materie de jucării și jocuri pentru copii. Cu ajutorul acestui articol, vom explora cele mai promițătoare tendințe pentru anul 2024, care vor aduce bucurie și divertisment micuților noștri. 

Care-s TOP tendințe jucării și jocuri în 2024?

Jucăriile și jocurile contribuie la formarea abilităților copilului, asigurarea unui mediu educațional adecvat și optim, pentru dezvoltarea emoțională, psihică, fizică și cognitivă echilibrată și recreativă a copilului!

Articolele consacrate pentru copii sunt din gama jucării și jocuri pentru copii și oferă produse de o calitate ridicată. Balansoarele, bicicletele, tricicletele, apărătoarele solare, jucăriile destinate fetițelor (păpuși, oglinzi colorate, etc.) sau cele destinate băieților (mașini, macarale, etc.), jocurile logice și de tip lego pot contribui la momente pline de veselie pentru copii și la o legătură părinte-copil deosebit de puternică și de afectivă.

1. Jocuri educative interactive

În era digitală în care trăim, jocurile educative și jocurile interactive devin tot mai populare printre părinți. Aceste jocuri nu doar că îi distrează pe copii, dar îi ajută și să-și dezvolte abilitățile cognitive și creative. De la aplicații mobile până la jocuri de societate, opțiunile sunt nelimitate.

2. Jucării STEM

Jucăriile STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Matematică) câștigă tot mai mult teren în rândul copiilor și părinților dornici să îi încurajeze pe cei mici să descopere fascinantul univers al științei și tehnologiei. De la seturi de experimente până la roboți programabili, jucăriile STEM oferă copiilor oportunitatea de a învăța lucruri noi într-un mod interactiv și distractiv.

3. Jocuri de rol

Jocurile de rol sunt o modalitate excelentă pentru copii de a-și dezvolta imaginația și abilitățile sociale. De la seturi de construcție până la păpuși și mașinuțe, jocurile de rol permit micuților să intre în pielea personajelor preferate și să creeze propriile povești și aventuri.

4. Jucării eco-friendly

În era preocupărilor legate de mediul înconjurător, jucăriile eco-friendly devin din ce în ce mai populare. Materialele durabile și non-toxice sunt preferate de părinți care își doresc să ofere copiilor lor produse sigure și sustenabile. De la jucării din lemn până la cele fabricate din materiale reciclabile, opțiunile sunt variate.

5. Jocurile de strategie

Jocurile de strategie sunt perfecte pentru a-i provoca pe copii să-și folosească gândirea critică și abilitățile de planificare. De la puzzle-uri complexe până la jocuri de strategie pe tablă, aceste jocuri vor ține copiii captivați și îi vor stimula să găsească soluții creative pentru diverse provocări.

TOP Tendințe Jocuri Copii 2024

Specialiștii în educație recomandă părinților să ofere copiilor jocuri interactive și distractive, care pot să le dezvolte creativitatea și mobilitatea. Astfel de jocuri pentru copii poți găsi pe Just Toys. Există o varietate de produse începând cu jocurile monopoly sau cele de tip geografic la cele de tip Rubik sau magnetice.

Deosebit de îndrăgite sunt cutiuțele muzicale cu animale dansând sau trenulețele. De asemenea, jocurile pentru copiii distractive sunt deosebit de apreciate, iar matematica și literele devin prietene ale copilului printr-o prezentare cât mai jovială și plină de culori atractive. Jocurile pentru memoriejocurile IQ sau jocurile strategice și de societate au un rol esențial în dezvoltarea psiho-emoțională a copilului și sunt indicate de la o vârstă fragedă.

Joc Sah Egmont

Prețul inițial a fost: 123,00 lei.Prețul curent este: 110,70 lei.

Figurina Mojo, Crocodil

34,99 lei

Puzzle disney, 40320piese

2.469,90 lei

In adancul marii, set magnetic

Prețul inițial a fost: 92,00 lei.Prețul curent este: 82,80 lei.

Set DIY Djeco, Dreamcatcher sirena

Prețul inițial a fost: 69,00 lei.Prețul curent este: 62,10 lei.

TOP Tendințe Jucării Copii 2024

Exista o multitudine de jucării pentru copii din care poți alege: jucării cu telecomandă, jucării educative, jucării interactive, jucării lego, jucării de baie, apă și nisip. Produsele sunt de cea mai bună calitate și țin cont de vulnerabilitățile copiilor. 

Portofoliul de jucării pentru copii este compus din produse de cea mai înaltă calitate ale celor mai renumite branduri de la nivel internațional: NorielLegoLorelliZazu Kids, etc. 

De ce avem nevoie de jucării pentru copii?

Copiii adoră jucăriile iar dacă ai vreo îndoială legat de acest aspect, mergi cu copilul într-un magazin de jucării. Cu siguranță va găsi destule cu care abia așteaptă să se joace.

Jucăriile nu înseamnă doar distracție, majoritatea oferind oportunități grozave de învățare. Cele mai bune jucării implice simțurile copiilor, le cultivă imaginația și îi încurajează să interacționeze cu ceilalți.

Jucarie de plus Barrado, Luffy One Piece, 26 cm

Prețul inițial a fost: 139,99 lei.Prețul curent este: 117,99 lei.

Jucarie de plus – Husky cu ochi stralucitori

Prețul inițial a fost: 74,99 lei.Prețul curent este: 39,99 lei.

Play by Play – Jucarie din plus Rex Dasher, Playmobil Movie, 28 cm

Prețul inițial a fost: 89,00 lei.Prețul curent este: 39,00 lei.

Giganotosaurus

64,05 lei

Play by play – Set 2 jucarii din plus cu breloc Elsa si Olaf, Frozen, 12/15 cm

Prețul inițial a fost: 69,00 lei.Prețul curent este: 49,00 lei.

Play by Play – Jucarie din plus multifunctionala Eileen 16 cm, Albastru

Prețul inițial a fost: 59,00 lei.Prețul curent este: 39,00 lei.

Articole Similare

Lasă un răspuns